Friday, 22 July 2011

I Like King's of Fruit So Much!!!

da lame aku x tulis blog.sbb x tau nk tlis ape...tapi sekarang aq da dapat idea dari blog kawan aq punya post.dye punya post adalah"I Hate King's of fruit so much".tapi sekarang aku tukar "hate" itu jadi "like" and.jadi la post yang bertajuk "I Like King's Of Fruit So Much" mesti seronokkan?
mesti ada dari kalangan keluarga korang x suka mkn durian kan? sebenarnya orng yang x mkn durian  memang rugi.



kakak aku dulu pon suka makan durian,tapi sekarang dye makan durian.Orang yang suka makan durian nnti akan x suka makan durian lagi sebab fobia dengan durian atau ade kna penyakit seperti darah tinggi dan lain2. orang yang  x suka makan durian selalu ckp sanggup maati daripada makan durian la..nak bunuh diri la macam2 alasan di buatnye,tapi hakikat nye orng yg x suka makan durian 2 la yang akan tergiler2 dgn  durian. betul x aq punya tekaan?



aq sejak kecil da makan durian sebab kt rumah aq ade banyak pokok durian,tapi sekarang da tinggal skit pokok,itu pon asyik di makan dengan tupai.dulu depan rumah aq ade pokok durian besar,bila musim durian jer banyak.pagi2 sebelom nak pegi sekolah kutip durian,sampai sorokkan durian , pastu balik sekolah makan durian sorang2 best giler dan mmng mantap la...sedap plak 2 ade pahit2 dan manis2 skit "pppeeerrrggghhhh" mmng mantap lagi sekali.tpi sekarang pokok nye da xde susah nk cari rasa macam itu.kadang2 beli jer lain rasa. sekarang bapak aq tanam pokok durian yang terbaek dari ladang, jenis dye aq x pasti jenis ape? tapi aq x sabar2 nk tggu berbuah, tapi maslah nye tnam pokok durian bkn besok trus berbuah,bertahn2 baru dpt merasa keenakkannya.



kt dalam kelas aq ada 2 orang xmkn durian, sorang pompuan sorang laki .yang dasyatnye ade lelaki  yang x makan durian "peerrgghhh" mmng x jantan. ko nk tau sape name nye?, klu nk tau cari la.sndri..huahuahua...
aq rase 2 olang bdk nie mmng rugi xmkn...rugi sgt!!..
dye orng ingat durian snang nk dapat?, sbnr susah nk dapat... nk kna tggu musim buah baru dapat mkn
durian tau..durian cuma ade di Malaysia and Thailand kt negara lain xde.. pastu ..durian diberi kn nma RAJA BUAH ..mmng rugi2 klu x mkn..durian2 knape la... ko sedap...hahahahaha.....
 durian2




2 comments:

  1. DURIAN TAK SEDAP OK !! FULLSTOP !!!

    ReplyDelete
  2. ape la ko lin....durian kn sedap...
    blom mkn blom tau...

    ReplyDelete